U gebruikt een adblocker.
Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien moet u deze uitzetten!

Oké, ik begrijp het

Vijf Diemenaren op kieslijsten Tweede Kamerverkiezingen

  Politiek

DIEMEN - Wie op 15 maart tijdens de Tweede Kamerverkiezingen op een Diemenaar wil stemmen, heeft de keuze uit vijf kandidaten van vijf verschillende partijen.

Gemeenteraadslid voor de PvdA Farida Polsbroek staat voor haar partij op de 77e plek op de kandidatenlijst.

Twee Diemenaren staan in de top 10. Damiaan Reijnaers staat als vierde kandidaat op de lijst van GeenPeil en Ian van der Kooye op de zesde plek voor Artikel 1.

Hemmie Kerklingh is kandidaat voor Forum voor Democratie op plek 26. Bram Buskoop staat voor de SP op de kandidatenlijst op plek 29.


reageer als eerste
Elke donderdag het DiemerNieuws per e-mail
Meer berichten
 

Tekstadvertentie

Een uitdagende hobby voor jongeren Ben jij slim en houd je van spelletjes? En ben je ..

Een uitdagende hobby voor jongeren

Ben jij slim en houd je van spelletjes? En ben je tussen de 15 en 26 jaar? Kom dan vanaf vrijdagavond 12 januari bridgen. Er wordt gestart met een viertal lesavonden. Daarna ga je spelen. Kosten slechts € 10 voor een heel jaar. Voor meer informatie kijk op: http:\\jeugd.sansatoutbridge.nl of bel 06-47833479

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken inhoud via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren.
Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Akkoord en deze melding niet meer tonen